Deel je foto's via Mobypicture op Facebook en Twitter #woonbeurs

ALLES OVER DELEN MET MOBYPICTURE

Er zijn een aantal mogelijkheden om te delen met Mobypicture op je smartphone. Je kunt een app installeren en daarop Mobypicture als standaard instellen voor het posten van foto, video en audio (hier rechts staan een aantal apps die Mobypicture ondersteunen).

Daarnaast kan je ook je foto e-mailen naar je privé-Mobypicture e-mailadres. Je adres bestaat uit je Moby accountnaam, een punt en je pincode @mobypicture.com. Bijvoorbeeld moby.1234@mobypicture.com. Het onderwerp van je e-mail wordt de tekst van je post, en als je Twitter en/of Facebook hebt gekoppeld, wordt die tekst ook meteen doorgeplaatst naar die diensten (stel hier je diensten in).

Als je een account aanmaakt kun je zelf je accountnaam en pincode kiezen, als je al een account hebt vind je je adres op je accountpagina op Mobypicture.com.

APPS MET MOBY

DEEL MET DE JUISTE HASHTAG

Om te zorgen dat je moby of tweet op deze site terechtkomt, voeg je de hashtag #woonbeurs toe.

Als je bent ingelogd kun je reageren op moby's. Je reacties worden direct doorgepost op Twitter en/of Facebook.

Je kunt hier direct een account aanmaken.

Tip 1: zet je Moby e-mailadres als account in je adresboek, dan kan je met je mobieltje snel & makkelijk moby'en.

Tip 2: vanaf je PC of Mac kun je makkelijk delen met de Mobypicture Desktop App (werkt samen met Adobe AIR).

Tip 3: Om te delen via Instagram: vul bij de instellingen je Moby e-mailadres in (bijvoorbeeld moby.1234@mobypicture.com). Na het maken van een foto kies je bij de opties om te delen voor 'Email'.